Kontakt os

Telefon 7010 9800
Mail info@dvsas.dk

Besøg os

Gefionsvej 7, Hillerød
Thrigesvej 5, Silkeborg

Ja tak, giv mig et tilbud på varmeservice

Garanti for din sikkerhed!

Dansk Varme Service er medlem af varmepumpe ordningen, TEKniQs garantiordning, er ISO certificeret og medlem af en række andre foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.

7010 9800

Service på naturgasfyr.

Et årligt eftersyn sikrer at fyret udnytter gassen optimalt, det kan give dig besparelser på varmeregningen. Vi sikrer, at eftersynet udføres af veluddannede energiteknikere, som har den nødvendige ekspertise og erfaring. Dermed kan du føle dig mere tryg, når varmeanlægget bliver vedligeholdt og set efter regelmæssigt af en faguddannet energitekniker.

Varmeservice til særpris!

Slå til nu - gælder kun kort tid!

Lige nu tilbyder vi en attraktiv velkomstrabat til nye servicekunder.

Bestil uforpligtende tilbud

Naturgas

Oliefyr

Varmepumpe

Træpillefyr

Din pris afhænger af din varmekilde. Få oplyst din velkomstpris på telefon 70 10 98 00 eller udfyld formularen her:

Service på oliefyr.

Du bør få et eftersyn på dit oliefyr en gang om året, hvor det bliver efterset, justeret og økonomimålt. Almindelig slitage kræver et jævnligt, grundigt eftersyn af oliefyret og udskiftning af de mest udsatte dele. Eksempelvis kan en tilsodet kedel bruge masser af energi til ingen nytte. Bare 2 mm sod i kedlen betyder, at dit olieforbrug øges med ca. 8 % – en merudgift, der let løber op i 1.000 kr. om året.

Service på varmepumper.

Udover at det kan betale sig økonomisk for dig, som ejer en varmepumpe, så er det også lovpligtigt at få foretaget et eftersyn. En varmepumpe indeholder kølemiddel, som er en gasart og er derfor omfattet af et lovpligtig service. Disse må kun foretages af special uddannet personale.

Service på træpillefyr.

Med et fast varmeservice eftersyn holder vi dit fyr i topform, så det kun bruger de træpiller, som er nødvendigt! Til glæde og gavn for både din økonomi og for miljøet.

Lige nu kan du bestille vores populære varmeservice abonnement til en super skarp pris!

Med et varmeservice abonnement bliver dit varmeanlæg vedligeholdt og set efter regelmæssigt af en af vores lokale, faguddannede energiteknikere.

I øjeblikket giver vi en særlig velkomstrabat til nye varmeservice kunder. Din pris afhænger af din varmekilde. Kontakt os på telefon 70 10 98 00 og få et uforpligtende tilbud. Eller udfyld formularen her

Kontakt Dansk Varme Service

Vi sidder  klar til at hjælpe dig med vejledning og gode råd.

Ring 7010 9800 eller mail info@dvsas.dk