Dansk Varme Service er VE-installatør

I Dansk Varme Service er vi landsdækkende eksperter i boligopvarmning. Vi hjælper kunder i hele landet med vejledning, service og installation af moderne og prisfornuftige løsninger til opvarmning af boligen. Dansk Varme Service er VE-godkendt installatør. Det betyder, at du trygt kan lade os udføre installationen, når du skal udskifte dit gamle oliefyr, gasfyr, biomassefyr eller din elvarme med en energirigtig varmepumpe. Kontakt os for tilbud.

Hvad er en VE-installatør?

Hvorfor skal du vælge en VE-installatør?

Den 15. oktober åbnede den nye tilskudspulje til energirenovering, hvor du får et stort tilskud, hvis du udskifter din gamle varmeløsning med en ny, energieffektiv varmepumpe. For at få den nye statsstøtte er det et krav, at din nye varmeløsning bliver installeret af en VE-godkendt installatør.  Dansk Varme Service er VE-installatør.

Hvad er en VE-installatør?

En VE-Installatør er en vvs- eller elinstallatør, som er specialuddannet og godkendt af Energistyrelsen. Når du vælger en VE-godkendt installatør som din vejleder, får du en specialuddannet og godkendt ekspert, og din løsning er dækket af TEKNIQs garantiordning. Derfor bør du altid vælge en VE-godkendt installatør som din vejleder.

Tilmeld nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold dig løbende informeret om udviklingen i lovgivningen og de tilskudsordninger, du kan søge.

Kontakt os

Telefon 7010 9800
Mail info@dvsas.dk

Besøg os

Gefionsvej 7, Hillerød
Thrigesvej 5, Silkeborg

Tilmeld nyhedsbrev

Hvad kan du få i tilskud?

Nu kan du udskifte dit oliefyr, gasfyr, biomassefyr eller din elvarme med en energirigtig varmepumpe med ekstra stort tilskud.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi dig nyt om den nye støtteordning og hjælper dig med at finde ud af, hvad det betyder for dig.

Tilmeld nyhedsbrev
TilskudVarmepumperKontaktForside

Garanti for din sikkerhed!

Dansk Varme Service er medlem af en række foreninger og ordninger, som alle skal sikre, at vores arbejde og serviceydelser udføres så korrekt som muligt - for din sikkerheds skyld.